Jednou z novinek letošního podzimu je kurz zaměřený na práci s odpalovaným těstem. Přestože patří k základům cukrářství, spousta lidí se odpalovaného těsta stále bojí a neumí s ním pracovat.
„Při tomto kurzu zasvětíme účastníky do jednoho z velkých témat cukrářství a naučíme je připravovat klasické dezerty, jako je třeba karamelový větrník s vanilkovou šlehačkou. A to samozřejmě tak, aby těsto během pečení nesplasklo a zůstalo krásně nadýchané,“ vysvětluje Michal Nikodém s tím, že součástí kurzu bude také příprava klasických věnečků se žloutkovým krémem a citronovou polevou a také tvarování populárních labutí z odpalovaného těsta.
Další podzimní novinkou je roztřídění kurzů italské kuchyně do sedmi samostatných dílů, přičemž při nákupu dvou a více dílů získají zákazníci výrazné slevy. V rámci těchto kurzů se účastníci naučí připravovat nejslavnější italské speciality - od kynutého těsta na pizzu až po italské speciality s dary moře, které jsou jednoduché, rychlé a současně mimořádně atraktivní.